Disney Prinsessen naar de catwalk

Je kunt zeggen wat je wilt, maar Disney is stiekem voor iedere leeftijd. Nog steeds kunnen we genieten van veel dingen die met Disney te maken hebben en dan vooral als het gaat over mode of beauty! Zo schreven we eerder al een artikel over Indiase Disney Prinsessen, of wat dacht je van de nieuwe make-uplijn van MAC x Cinderella? Allemaal lekker in Disneysferen en vandaag hebben we ook een leuk Disney artikel voor je! 

Catwalk Cute

Wat als Disney prinsessen nou een nieuwe outfit zouden kiezen? Dan zouden ze vast voor deze items gaan uit de nieuwe Fall 2015 collecties! Of hebben de designers juist hun kleding geïnspireerd op de lovely princesses? 

Ariël

De kleine zeemeermin is niet veel in een jurk te vinden (aangezien ze heet grootste deel van de film geen benen heeft), maar als ze dan toch ooit een jurk zou kopen die op haar originele vissenstaart en schelpen bh lijkt, dan zal het deze van Delpozo worden! De jurk heeft een mooie, glimmende groene rok die zo de staart van Ariël kan vervangen. Zelfs haar paarse schelpen komen in deze jurk een beetje terug, de bovenkant heeft namelijk paarse details!

Belle 

Geel is in en Belle zal zich dus als een vis in het water voelen tussen al die prachtige gele jurken op de catwalk! Deze one shoulder dress heeft een mosterdgele kleur en is een perfecte jurk voor in de herfst, haar andere jurk is namelijk wel heel erg geel voor in de koudere seizoenen! De split is natuurlijk een risky toevoeging, maar wij vinden dat Belle die wel eens mag nemen! De jurk is van Monique Lhuillier.

Assepoester

Deze jurk van Carolina Herrera lijkt bijna exact op de jurk van Assepoester! Prachtige ruches lopen over de rok naar beneden wat een erg speels maar toch klassiek effect geeft. Het enige wat echt anders is, is dat de jurk geen mouwen heeft, maar kom het is 2015 geen 1950 meer (ja zo oud is die film al!). Een beetje bloot is toegestaan en deze jurk is dan ook perfect voor de Assepoester van 2015!

Rapunzel

Dit is een jurk die we ook enorm erg op de catwalklook lijken (of juist andersom). Maar goed, de jurk heeft een diep paarse kleur, wat niet iedereen staat, maar Rapunzel makes it work! De Honor dress heeft doorzichtige mouwen, net als die van Rapunzel en bevat ook een mooie glinstering. Als Rapunzel ooit nog eens van jurk wil wisselen, dan raden we zeker dit prachtplaatje aan!

Elsa

En last but zeker not least Elsa. Waarschijnlijk komt Let it Go je neus uit, maar de film is stiekem toch wel erg leuk. En wat een mooie, ijsachtige jurk draagt Elsa! Hij valt los om haar lichaam en is zeker een plaatje op te zien met al die glitters! Deze jurk van Badgley Mischka valt erg mooi om het lichaam en heeft net als Elsa’s jurk lekker veel glitters! Let it go lijkt deze jurk te schreeuwen.

Tekst Karlijn van Mil