Dita von Teese lanceert lingerie lijn

Dita von Teese heeft een nieuwe lingerie lijn gelanceerd die haar roots in de glamour fifties van de vorige eeuw heeft. De lijn bestaat uit korsetten, torsolettes, hemdjes, balconette bh’s, jarretelles en bretels. Dita von Teese heeft deze boudoir glamour voor iedereen toegankelijk gemaakt met redelijke prijzen die lopen van € 30 tot € 250.

Jaren ’50 glamour

Wil je eens gaan voor een lacey string of een bodycon onderjurk dan zit je goed bij Dita’s lingerie lijn. De collectie straalt schoonheid uit en is geraffineerd in afwerking. Voor een aantrekkelijk bedrag kun je je omtoveren in een sexy verschijning die recht uit de jaren 50 is overgestapt in de snelle moderne wereld van de 21e eeuw. Vanaf 15 maart is de collectie verkrijgbaar bij het Amerikaanse warenhuis Bloomingdales.

Dita von Teese’s lingerie lijn in samenwerking met Bloomingdales. Dita von Teese lanceert lingerie lijn. Kanten bh setjes, boudoir en fifties glamour!

Wie is Dita?

Dita von Teese is een Amerikaanse danseres, model, ontwerpster en actrice. Ze staat bekend als degene die de kluchtige (burlesque) danswijze nieuw leven heeft ingeblazen.  Dita lijkt zo uit het boudoir te komen en straalt gratie en glamour uit en is ongelofelijk sexy. In 2012 heeft ze haar eigen kledinglijn gelanceerd waaronder een lingerielijn genaamd Von Follies. In de lingerielijn proef je als het ware von Teese’s dynamiek zelf.

Dita von Teese’s lingerie lijn in samenwerking met Bloomingdales. Dita von Teese lanceert lingerie lijn. Kanten bh setjes, boudoir en fifties glamour!