Een designer swimsuit voor de zomer

Ja, ja, de sneeuw is nog maar net gesmolten of wij zitten al met onze gedachten bij de zomer! Want wie houdt er nou niet van de zon? Veel designers namelijk wel, we zagen tijdens hun lente/zomer collecties tijdens de fashionweeks veel swimsuits en bikini’s langskomen. Wij zetten er een paar voor je op een rijtje.

Moschino

Het merk Moschino was erg subtiel als het om de bikini ging. Maar dat wil niet zeggen dat de bikini niet opviel. De geel met zwart gestipte bikini zat vastgenaaid op een felblauw mantelpakje. De hele outfit wordt afgemaakt door gele schoenen in dezelfde kleur als de bikini. Leuk en toch gewaagd als je het ons vraagt! 

Acne Studios

Acne koos voor een pikantere versie van het badpak. Deze cut-outversie liet niet heel veel aan je verbeelding over. De knalrode top wordt gecombineerd met een khaki short, waardoor het een echte vakantielook krijgt. Wij zouden persoonlijk toch wel iets van cups erin willen zien, anders krijg je misschien wel een nippleslip of een free the nipple.

Tommy Hilfiger

Bij Tommy Hilfiger zagen we meerdere bikini’s langkomen. Kendall Jenner was een van de modellen die in een bikini rond mocht lopen. De bordeauxrode versie zit vol met sterretjes en heeft om de middel een riempje hangen. Ook zijn er een paar vogeltjes op de bikini te vinden. Het is een triangel bikini met een soort boxershortbroekje, maar er wordt een speciale touch aan gegeven door de gegolfde afwerkingen.

Chanel

Tijdens de lente/zomer show van Chanel zagen we Gisele Bündchen rond paraderen in een gebreide vest van Chanel met daaronder een badpak/bodysuit in dezelfde kleur van Chanel. Dat ze er goed uitziet in een badpak van Chanel hebben we al eerder gezien! Met een hele outfit in dezelfde kleur weet Chanel (en Gisele) ons in te pakken.

Joseph Altuzarra

Designermerk Altuzarra ging voor een echte zomerse swimsuit. De oranje/rode print die lijken op bloemen zien er prachtig uit op een bruine huid. Door deze kleuren in combinatie met wit wordt het niet te, maar juist erg leuk voor een dagje strand! 

Tekst Karlijn van Mil