Elisabetta Franchi onder de loep

Dit Italiaanse label staat voor vrouwelijk, elegant en tijdloze klasse. Direct bij de start in 2008 was dit label een succes. Het merk is opgezet door creatief directrice Elisabetta Franchi en behoort inmiddels tot de absolute top in de modewereld. Vooral in Nederland ontdekken steeds meer Fashionjunks dit elegante en vrouwelijke merk. Ook wij zijn gek op Elisabetta Franchi en vinden dat er minstens één item in elke kast moet hangen van een true fashionista!

Items

Het label omvat kleding, tassen, schoenen en accessoires. Collecties zijn doordacht, hebben een hoog fashion gehalte en zijn gemaakt voor vrouwen die aandacht besteden aan kwaliteit, sensualiteit en ladies die houden van een moderne twist. De collecties van Elisabetta Franchi lopen heel erg uiteen en zijn zowel geschikt voor overdag als ’s avonds. Een look van day to night is dus zo gepiept. Ook zijn de items erg uitgesproken en herkenbaar wat met geen ander label te vergelijken is.

Alles over Elisabetta Franchi. Lees hier alles over het vrouwelijke en elegante label Elisabetta Franchi, een musthave in de garderobe van elke vrouw.

Goud, veren en een prachtige pasvorm

Elke collectie lijkt je weer te verrassen en bevat items die continu vernieuwend zijn.  Zo kenmerkt Elisabetta Franchi zich door het gebruik van veel gouden hardware als kettingen en studs, die je vaak terug ziet op jurkjes, rokjes, jasjes en accessoires. Maar ook veren en het gebruik van kleuren ontbreken zelden in collecties of het nou om de zomer of wintercollectie gaat. Jasjes en colberts zijn heel secuur gesneden wat zorgt voor een perfecte pasvorm. Kortom, elke collectie van Franchi bestaat uit eyecatchers en statementmakers!

Nederland

In Nederland is dit nog een vrij onbekend label, maar dat zal niet lang meer duren. De productie oplage is in vergelijking met andere merken relatief klein vandaar dit merk nogal prijzig kan uitvallen. Desondanks de prijs is het zeker de moeite waard! Salesagent van dit übervrouwelijke merk is Jos Bles, dus mocht je als winkelier dit Italiaanse label nog willen toevoegen aan je assortiment neem dan even een kijkje op www.josbles.nl

Alles over Elisabetta Franchi. Lees hier alles over het vrouwelijke en elegante label Elisabetta Franchi, een musthave in de garderobe van elke vrouw.

Verkooppunten in Nederland

Voor zover bekend zijn het aantal verkooppunten van Elisabetta Franchi Celyn B schaars, maar daar zal snel verandering in komen!