Estée Lauder x André Courrèges

Beautylovers opgelet! Estée Lauder komt met een nieuwe make-uplijn in samenwerking met André Courrèges. Het grote beautymerk gaat een 13-delige lijn uitbrengen die te koop zal zijn in ongeveer 900 winkels wereldwijd.

Star trek 

André Courrèges (91 jaar) staat bekend om zijn futuristische stijl en dat zien we dan ook terug in deze make-uplijn. Hij startte in 1950 met zijn modecarrière toen hij als assistent bij Balenciaga begon. Deze start was zeker een lucky begin, want zijn carrière was nog lang niet over! Zijn hoogtepunt kwam in de jaren ‘60/’70: met zijn moderne space-collecties wist hij meerdere harten te veroveren. Zijn “moongirl” collecties bestonden uit veel korte, architectonisch ogende jurkjes.

Estée Lauder x André Courrèges make up lijn: beauty producten. Alles over de limited edition lijn van Estée Lauder x André Courrèges make up lijn.

Limited Edition 

Nu gaat de 91-jarige ontwerper dus samenwerken met Estée Lauder, nice! In de collectie zit: een high-shine lipgloss (doorzichtig en koraal), nepwimpers, oogschaduw (aqua silver en black silver), zilver oogpotlood, highlighter, gezichtspoeder, witte eyeliner, haarmascara en een Kabuki kwast. 

Maart 2015

Alle producten zullen vanaf maart 2015 te koop zijn in de geselecteerde winkels. De prijzen liggen  tussen de €22 en €36. 

Tekst Karlijn van Mil