Fashion headphones: Maak een statement!

Vergeet hoeden, zonnebrillen en armbanden! De nieuwe statement maker is een fashionable headphone! Beats by Dr. Dre werd onlangs door Apple overgenomen voor een bedrag van 3 miljard dollar. De reden? Ze stralen één en al cultuur en mode uit, volgens Apple CEO Tim Cooks. Een koptelefoon is hot en hoe! De nieuwe eyecatcher op het gebied van mode is dus een fashionable headphone!

Headphone hype

Beats by Dr. Dre zijn natuurlijk niet goedkoop: je betaalt er immers een slordige 200 euro voor. Gelukkig spelen genoeg merken en highstreet ketens in op de headphone-hype. Zo kun je bijvoorbeeld bij H&M een koptelefoon kopen voor €40 euro. Verwacht geen sound zoals bij de Beats, maar een leuk printje voor bij je outfit! Koptelefoons zijn de nieuwe headcandy en kunnen gedragen worden bij diverse outfits. Skinny, bikerjack en een paar trainers  en je bent er klaar voor! Naar muziek luisteren terwijl je er fabulous uitziet? Need we say more?

Fashion headphones: Maak een statement! Wat vinden jullie van de nieuwe fashion headphones: stijlvol en past bij iedere outfit. Maak een statement!