De foto’s van de bruiloft van Kim Kardashian en Kanye West

Dit weekend zeiden ze eindelijk ‘I do’ tegen elkaar op het Forte di Belvedere landgoed in Florence, Italië. De newlyweds zitten momenteel in Ierland waar ze op huwelijksreis zijn. Maar het draaide natuurlijk de afgelopen tijd alleen maar om de foto’s. Want waar de bruiloft tussen Kim Kardashian en Kris Humphries in 2011 live werd uitgezonden, was er dit keer sprake van uiterste discretie. Hoe dan ook de foto’s zijn eindelijk vrijgegeven. Bekijk ze hieronder!

Zoals je waarschijnlijk al verwacht wordt het kersverse bruidspaar stralend van liefde na het geven van het ja-woord  vastgelegd op de gevoelige plaat. De Amerikaanse website E online heeft als eerste de exclusieve foto’s vrijgegeven van de bruiloft. Ook Kim herself plaatste op Instagram een aantal foto’s van haar grote dag.

Just Married! Kim en Kanye als pasgetrouwd stel geven elkaar een kus achter een opgetrokken wand van prachtige witte bloemen.

Kim’s kanten witte jurk afkomstig uit de gouden handen van Riccardo Tisci, creatief directeur van modehuis Givenchy. Kim’s jurk is van Givenchy Haute Couture. Manlief Kanye droeg ook een pak van het modehuis. Deze foto is genomen in het atelier van Givenchy in Parijs waar Kim de laatste fitting heeft van haar jurk! De kosten van Kim’s sprookjesjurk? Een half miljoen dollar!

Kim en Kanye pas getrouwd! Goede vriend John Legend zong de tortelduifjes toe met “All of Me” tijdens hun eerste dans.

Na het huwelijk genoten Mr & Mrs Kanye West en hun dierbaren van een vier-gangen diner waaronder een 7-laagse bruidstaart. Kim verruilde haar Givenchy Haute Couture jurk voor een korte, crèmekleurige jurk van Balmain en werd ook nog eens vereerd met een 20-minuten durende speech van haar nieuwe echtgenoot.