Marc Jacobs make up te koop via Instagram

Designer Marc Jacobs is actief als het op Instagram aankomt! Naast het casten van modellen gaat Marc nu ook make-up lijn te koop aanbieden. Een blush, lippenstiftje of oogschaduw van de designer scoren? Je hoeft alleen maar te liken!

Like en shop!

Volgens Fashion One heeft de ontwerper een methode ontwikkeld waardoor het makkelijker word om zijn make up via Instagram te kopen. Je moet je alleen wel aanmelden om gebruik te maken van deze service en daarna kun je via het ‘like’ icoontje je fave musthaves aanschaffen. Vervolgens krijg je een keer per week een email met daarin een overzicht van jou ‘gelikede’ producten die je daarna direct kunt bestellen.

In eigen handen

Volgens Kelly Coller, werkzaam bij LVMH waar het label van Jacobs onderdeel van is, willen ze alle mogelijkheden die klanten hebben om bij hen te shoppen zelf in handen hebben. En blijkbaar moet het aanbieden van cosmetica via Instagram daar meer aan bijdragen, wij zijn benieuwd of er meer modehuizen gaan volgen!

Marc’s methode 

De methode is zelf ontwikkeld door het label van Marc Jacobs, iets dat niet vaak voorkomt in modeland. Het is wel gebruikelijk dat beauty en modemerken gebruik maken van online mogelijkheden om artikelen aan te schaffen, maar het is voor het eerst dat een label zelf met een methode komt.