Fashion Week New York 2014: de musthaves

Het grootste accessoire van de New York Fashion Week was natuurlijk de sneeuw dit seizoen, maar dat weerhield menig fashionista niet om er op en top uit te zien! Street style sterren als Anna Dello Russo, modellen en bloggers haalden alles uit de kast voor The Big Apple en rockten de ene na de andere outfit voor de lens van de modefotografen.

Trends 2014

We zagen tijdens de NYFW een aantal trends voorbij komen die we ook al op de catwalk zagen. Benieuwd? Bekijk dé musthaves voor dit seizoen hieronder!

Gekke zonnebrillen

Ondanks de sneeuw en de kou, werden zonnebrillen massaal uit de kast gehaald en dan met name gekke modellen. Denk aan alien-achtige designs en metallic glazen, de fashionista’s op de NYFW laten zich niet uit het veld slaan door de koude winter in New York.

Pastelkleurige jassen

Van  babyroze tot poederblauw, de pastelkleurige jas is hét statement item van de winter. Bovendien kun je deze jas doordragen naar de lente. Vele editors en streestyle sterren gingen voor een pastelkleurige jas. Of dat nou roze, blauw of paars was, de kleuren die we bij de Italiaanse ijssalon tegenkomen waren in ieder geval volop aanwezig.

Gescheurde jeans

Winter? Show some skin! moeten een aantal fashionista’s gedacht hebben. Een opvallend item was de ripped jeans. Onder een statement coat, muts en sjaal zagen we stukken huid tevoorschijn komen. Chic maar toch comfortabel! In aanloop naar het voorjaar mogen je benen dus gezien worden. Ga dus voor een gescheurde jeans dit seizoen!

De New York Fashion Week is voorbij en de modewereld maakt zich op voor Londen. Wij zijn benieuwd welke trends en musthaves we daar zullen spotten. Stay tuned!