Fashionable smartphone telefoonhoesjes

Ben je ook zo dol op je telefoon en wil je hem ook niet uit het oog verliezen? Laat staan dat hij valt en kapotgaat? Daar zijn de telefoonhoesjes voor je smartphone natuurlijk voor uitgevonden. Er is een enorm assortiment aan goedkope maar ook designers springen in op deze trend. Steeds meer modehuizen hebben een leuke collectie telefoonhoesjes!

Marc Jacobs

De populaire Amerikaanse designer heeft drie ontzettend leuke hoesjes in zijn collectie zitten. Alle drie helemaal anders maar allemaal met humor of een bijzondere touch! Wat dacht je van deze met ingebouwde sneeuwbol? Een keertje schudden en je hoesje stroomt vol met glitters. Hoe leuk! Ook deze met een grote hoeveelheid kleuren is leuk. Het lijkt op een smeltende berg plastic en de naam van de designer staat erop. Chique en funny! Ook deze blauwe is bijzonder: gemaakt van oud folie dat gegoten is in plastic. Opvallend en chique. Zo raak je je smartphone in ieder geval niet meer snel kwijt! De prijzen van de Marc Jacobs hoesjes variëren tussen €35 en €65.

Fashionable smartphone telefoonhoesjes. Leuke telefoonhoesjes voor je Iphone of Samsung smartphone maar met een fashionable tintje. Ontdek ze hier.

Moschino

Het Italiaanse modehuis Moschino is dol op humor en vindt dat je om kleding ook moet kunnen lachen. Dit is dan ook te merken in hun assortiment van smartphone hoesjes. Zo hebben ze onder andere een hoesje in de vorm van een roze telefoon. Laat de innerlijke Barbie in jezelf naar boven en geef een knipoog naar de 80’s toen deze telefoons nog massaal gebruikt werden. Ook hebben ze dit leuke T-shirt hoesje in het assortiment. De tekst is lekker sassy en het hoesje is een echte eyecatcher. Ook dit blikje cola is erg leuk. Moschino laat zich vaker inspireren door fastfood (truien, tassen) en nu heeft het modehuis dus ook een telefoonhoesje in het assortiment.  Ook leuk: het smartphone hoesje is zo gedetailleerd dat de zogenaamde ingrediënten van de cola erop staan! Prijzen van de Moschino hoesjes liggen tussen €45 en €60.

Fashionable smartphone telefoonhoesjes. Leuke telefoonhoesjes voor je Iphone of Samsung smartphone maar met een fashionable tintje. Ontdek ze hier.

Diverse designers

Sommige modehuizen zetten voorzichtig de eerste stapjes op het gebied van fashion en techniek. Zo ontwierp Moschino dit lekker duistere en kitscherige hoesje waar zwart, goud, godsdienst en fashion afwisselend te zien zijn. Zoals we van het Franse modehuis gewend zijn is het hoesje bijzonder en lekker duister. Te bestellen voor €60. Ook Lanvin heeft een leuk hoesje. Vrolijk en licht en opvallend dankzij alle kleine tekeningetjes die erop staan. Leuk weetje: alle tekeningen zijn gemaakt door Alber Elbaz, hoofddesigner van Lanvin. Dit smartphone hoesje kost €55. Ook Stella McCartney heeft een leuke in haar collectie. Een dikke zoek is alles wat je van de Engelse designer kunt krijgen! Gemaakt van siliconen dus ook nog eens lekker zacht. Te bestellen voor €55.

 Fashionable smartphone telefoonhoesjes. Leuke telefoonhoesjes voor je Iphone of Samsung smartphone maar met een fashionable tintje. Ontdek ze hier.

Tekst Max Herlings