Book clutch Olympia Le-Tan razend populair

We hebben de afgelopen jaren allerlij soorten clutches zien langskomen, en toch is het einde van de creativiteit nog niet in zicht. Na de populaire Paparazzi magazine clutches is het nu de beurt aan book clutches van Olympia Le Tan. En zeg nou zelf. Daar lijk je toch slimmer door?

Leuk maar duur

Maar dat is niet het enige. Deze book clutches zijn erg trendy en een fashion statement maken? Dat is één ding dat zeker is! De clutches van Olympia Le-Tan zijn alleen niet zo goedkoop. Een gemiddelde clutch kost al gauw zo’n 1200 euro. En dat is niet weinig. Voor dat geld heb je immers ook een Louis Vuitton. Hopen dat er snel goedkopere varianten op de markt komen.

Maar goed voor de celebs is het betaalbaar, laten we eerlijk zijn. We zien op de rode loper met enige regelmaat een Le-Tan book clutch langskomen.

Book look

De book cluches zijn gemaakt van katoen. Dat geeft deze boeken echt zo’n vintage look en dat maakt deze clutch zo leuk. Lekker ouderwets. Jou te duur? Misschien kun je als crea bea een eigen diy versie maken? Draag deze clutch met een prachtige zijden blouse en fashionable brilletje. Een beauty & brain look stel je zo samen met deze leuke tassen. Hebben? Dan kun je terecht bij luxe webshops als Net-A-Porter en Style Bop. Maar je moet dus wel flink in de buidel tasten, dat is jammer! Toch hebben we een aantal leuke varianten voor je op een rijtje gezet. Beoordeel zelf….ze zijn toch geweldig?

De musthave trend voor 2014 is de Olympia Le-Tan book clutch. De katoenen book clutch van Le-Tan heeft een geweldige vintage look en is de trend voor komend jaar!

Beeld: Olympia Le Tan