Forever 21 Nederland online webshop nu geopend!

Het wachten is eindelijk voorbij! De officiële Nederlandse webshop van Forever 21 is eindelijk geopend! Vanaf vandaag kun je terecht voor al jouw aankopen, musthaves en meer! Dus shop vanaf nu ook 24/7 op Forever 21 online! Onze favoriete winkel uit LA opent binnenkort haar deuren  in Nederland, maar gelukkig kunnen we alvast online genieten!

Forever 21 Nederlandse webshop

De internationale webshop van Forever 21 bestond natuurlijk al, maar de met komst van de Nederlandstalige versie kun je nu ook alle productinformatie in het Nederlands lezen. Het leuke is dat er elke dag nieuwe items aan de collectie worden toegevoegd, zo is een dagelijks bezoekje aan de website een echt mode avontuur.

Alles over Forever 21 Nederland online. Bekijk hier alles over de Forever 21 Nederland online webshop. Shop al jouw aankopen nu ook in Nederland!

Cadeautje

Het leuke is dat Forever 21 de lancering van de Nederlandse webshop wilt vieren met de fans. Zo biedt de modeketen op 11 maart een cadeautje aan: geen verzendkosten als je shopt voor een bedrag boven de €21 euro. (Promocode: GRATIS21)

Nieuwsbrief

En als je je nog eens aanmeld voor de nieuwsbrief  ontvang je naast alle fashion nieuws ook nog eens €6 euro korting op je volgende bestelling.