Voor je beachbody: coole badpakken

Voor wie denkt dat badpakken vergane glorie zijn, think again! Voor je beachbody kun je natuurlijk gaan voor een ini mini bikini, maar een badpak is nowadays net zo sexy. Benieuwd?

Beachbody

Voor de picture perfect beachbody, of voor de dames die de laatste tijd een bezoek aan de gym niet erg hoog in de agenda hadden staan. Een badpak biedt altijd uitkomst en voor degenen die denken dat dit zomer item alleen in moeders kast te vinden is, hebben het mooi mis! Met deze sexy zwempakjes loop je zeker niet voor schut.

Voor je beachbody: coole badpakken. Alles over badpakken voor je beachbody. Laat je inspireren. One shoulder, strapless, sportief of klassiek. Shop nu.

Celebs

Bovendien kiezen steeds meer celebs en modellen voor een stijlvolle badpak. Doutzen, Miranda Kerr, maar ook Taylor –as in- Swift kiezen regelmatig voor een badpak. En zelfs Beyoncé is niet vies van een badpakpost (denk de 99 problems variant) op Instagram! Jawel, badpakken zijn hot, ook als je beachbody zomerproof is!

Badpak musthaves 

Een one shoulder, visnet, gaas, halter, strapless of met een string: you name it en je vindt dit seizoen diverse designs op het gebied van hippie swimsuits! Juni is nog maar net begonnen, maar bij verschillende merken en highstreet modeketens zijn ze allang begonnen met de badpakken hype! Laat je inspireren en wissel je bikini’s af met coole badpakken!

Voor je beachbody: coole badpakken. Alles over badpakken voor je beachbody. Laat je inspireren. One shoulder, strapless, sportief of klassiek. Shop nu.

Hoofdfoto: Pixabay