Herenkleding trends voorjaar 2022/2023

herenkleding

Wanneer je als man graag bezig bent met de laatste trends, doe je er goed aan hier al op tijd naar op zoek te gaan. De herenkleding trends voor het aankomende voorjaar kun je nu al bekijken, zodat je precies weet wat je wel en niet kunt dragen. Maar waar gaat dan je voorkeur naar uit? En welke items moet jij zeker in de kast hebben hangen voor het voorjaar?

Overshirts en lange mouwen

Het voorjaar is natuurlijk de start van het lekkere weer, maar het kan ook nog wel echt fris zijn in die periode van het jaar. Daarom doe je er goed aan niet alleen maar T-shirts in te slaan, maar ook zeker shirts met lange mouwen en overshirts. Met name overshirts zijn ideaal; niet alleen ziet het er stijlvol uit, maar mocht het toch warm worden dan kun je hem altijd nog uittrekken omdat je er een shirt onder draagt.

Deze overshirts zijn er in vele verschillende materialen, patronen en kleuren zodat er altijd wel een shirt is dat prima bij jou past. Wat we echter vooral terug zien komen zijn shirts van corduroy. Wil je er dus echt stijlvol en on trend bijlopen aankomend voorjaar, dan doe je er goed aan een corduroy overshirt aan te schaffen.

Gendervrije kleding

Wat we ook steeds meer in het straatbeeld terug gaan zien, is gendervrije kleding. Dit houdt in dat kledingstukken niet perse voor mannen of vrouwen zijn, maar door iedereen gedragen kan worden. Er zijn steeds meer modemerken die zich hiervoor inzetten, en er zijn dan ook steeds meer mannen en vrouwen die deze kleding dragen. Dit betekent uiteraard niet dat jij dit ook moet doen, het is maar net wat jij graag draagt en wat niet.

Duurzame herenkleding

Deze trend zien we al een aantal jaar en komt ook nu weer terug; duurzame kleding. Waar het een aantal jaar geleden nog maar ging om enkele kledingstukken, zijn er tegenwoordig veel modeketens te vinden die veelvuldig gebruik maken van duurzame kleding. Sterker nog; er zijn steeds meer winkels waarbij het bijvoorbeeld mogelijk is tweedehands kleding in te leveren, zodat zij dit vervolgens weer kunnen doorverkopen.

Herenkleding aanschaffen voor het hele seizoen

Wil je nou graag in één keer voldoende herenkleding aanschaffen voor het hele seizoen, dan kun je dit goed doen bij Suitable. Hier kun je niet alleen terecht voor een groot aanbod overshirts, maar ook bijvoorbeeld jassen, truien, broeken, polo’s en shirts. Uiteraard kun je hier ook slagen voor een geheel nieuw kostuum wanneer je dit dagelijks draagt. Op deze manier ben je ineens klaar voor het hele voorjaar, en hoef jij je nergens meer zorgen om te maken.