H&M loves Coachella collectie

Festivalgangers opgelet! Is het altijd al een droom van je geweest om naar het grote festival Coachella te gaan in Amerika? Je weet wel, waar enorm veel celebs rondlopen en je een paar dagen als een hippie rond kunt lopen? Naar Coachella zul je misschien niet kunnen, maar met deze speciale collectie van H&M ben je al een stukje dichterbij!

H&M Loves Coachella

De nieuwe lijn, die dus in samenwerking is met Coachella, zal ‘H&M Loves Coachella’ gaan heten! Dat deze twee ‘merken’ samen gaan werken is niet vreemd, H&M is namelijk al jaren een van de sponsoren van het grote festival. Wat voor soort collectie het zal zijn, kun je vast wel raden! Bohemian, fringes en denim, do we need to say more? Wij zijn erg benieuwd naar de collectie, die zal bestaan uit croptops, kanten tops, ‘graphic’ T-shirts en wijde broeken. En niet alleen de vrouwen kunnen er van genieten, de collectie is namelijk ook voor mannen: shorts en T-shirts met unieke printjes zullen hierin centraal staan.

Wie waar wanneer?

“Coachella is een van de grootste muzikale evenementen in Amerika en deze collectie geeft fashion en muziek-lovers de kans om er deel van uit de maken”, zegt een H&M woordvoerster. Dus grijp je kans! De collectie zal namelijk niet alleen maar in Amerika te koop zijn, maar vanaf 26 maart komt de collectie ook wereldwijd! En de kleren zijn natuurlijk niet alleen maar voor Coachella bedoeld, je kunt ze ook lekker dragen op de Nederlandse festivals!

Tekst Karlijn van Mil

Beeld: H&M