Juicy Couture Spring/Summer 2014

Wie wil er thuis niet lekker in een joggingspak lopen? En hoe kun je dat beter doen dan in een comfortabel pak van Juicy Couture? Of is dat tegenwoordig niet meer fashionable? Nou wij denken van wel want we hebben de Spring/Summer camapgne van het merk eens goed bekeken en zijn gek op de felle kleuren van de pakken, bikini’s en jeans. Complimenten!

Modellen in de Juicy Couture campagne

De Spring/Summer campagne van Juicy Couture is gedaan door twee topmodellen Rosie Huntinton-Whiteley en Emily DiDonato die werkelijk van de foto’s af spatten. De campagne is geschoten door Inez Lamsweerde en Vinoodh Matadin en dat is geen verkeerde keuze gebleken voor het merk. De zonnige foto’s zijn genomen in Venice Beach in Californië en dat verklaart de warme kleurrijke foto’s.

De Collectie van 2014

De collectie van 2014 valt wederom op door de felle kleuren. We zijn eigenlijk niet anders gewend van Juicy Couture. De geruite sexy bikini’s trokken onze aandacht en zullen komende zomer de stranden in binnen en buitenland opkleuren. Na de polka dots is het weer tijd voor de ruit.

Verder vallen de kleurrijke handtasjes op in de campagne. Perfect voor een strandfeestje op Ibiza. En precies goed voor wat make-up, zonnebril en…….

Ben je nog opzoek naar een zomers paar jeans dan komen de jeans van Juicy Couture zeker in aanmerking. Er zijn voldoende kleuren en buiten de 2014 campagne heeft het merk nog veel meer geweldige opvallende jeans.

De shoot

We hebben de meest opvallende foto’s voor je op een rijtje gezet. Ze zullen je ongetwijfeld een goede indruk geven van de collectie 2014. Laat is trouwens ook even weten of je liever in een pak van Juicy Couture loopt of in een willekeurig huispak.