Lanceert Naomi Campbell binnenkort een eigen fashion lijn?

Ze is een van de meest spraakmakende en iconische supermodellen aller tijden en nu is het tijd voor wat anders. Naomi Campbell zou werken aan een eigen modelijn. Het topmodel zou bezig zijn met het switchen van carrière. Van grote billboards naar de designer tafel. Is Naomi de nieuwe Valentino en staat ze straks net als voormalig Spice Girl Victoria Beckham ook op Fashion Week?

Van model naar mode

De 44-jarige Naomi Campbell heeft naast haar modellen carrière niet stilgezeten. Zo was ze eerder succesvol met haar tv show The Face en wordt verwacht dat ze volgend jaar 3 boeken zal uitbrengen. Maar het lijkt erop dat dit niet genoeg is voor Naomi. De modewereld blijft haar intrigeren en een eigen fashionlijn? Dat is de volgende stap. In een interview met Mail Online vertelt Naomi dat ze in gesprek is met een aantal merken over deze move. ‘’Ik ben door een aantal merken benaderd om een eigen lijn te ontwerpen voor hen. Het is iets dat mij interesseert en ik ben momenteel in onderhandeling’’, aldus Naomi die niet veel loslaat over wélke merken…

Mode vriendjes

Maar de deuren naar de modewereld voor het topmodel staan wagenwijd open. Met een designer vriendenkring waaronder Azzedine Alaïa, Roberto Cavalli, Domenico Dolce &  Stefano Gabbana zal ze zeker ondersteuning krijgen bij het ontwikkelen van een scherp oog voor fashion!

Mode(l) meisjes

Naomi is overigens niet het eerste model die een stap zet in de modewereld. Collega Kate Moss designde eerder al collecties voor de Britse modeketen Topshop, terwijl Cara Delevingne achter de naaimachine kruipt bij Mulberry voor een eigen tassencollectie. Ook is Cara bezig met het lanceren van een eigen fashion lijn voor DKNY. Naast deze twee brengt model Agyness Deyn binnenkort ook haar eerste fashion collectie uit onder het label Title A. We kunnen niet wachten waar Naomi mee komt. Stay tuned!

Foto: Unsplash.com