Gosh make up; get the look

Het in Denemarken gevestigde cosmetica merk Gosh, dat ooit als een pharmaceutisch bedrijf begon in de jaren ’40, is inmiddels uitgegroeid tot een merk dat door veel fashionjunks wordt gewaardeerd. En dat is niet vreemd want het merk probeert met innovatieve producten voor een redelijke prijs beautyjunks over de hele wereld aan te spreken.

Verkrijgbaarheid van Gosh

Hoewel velen denken dat Gosh make up verkijgbaar is bij de bekende warenhuizen, is dit niet het geval. Gosh is in Nederland alleen verkijgbaar bij het Kruidvat. Verder kun je het online ook kopen bij Nelly.com.

Gosh make up producten

Gosh maakt heel veel verschillende producten waaronder cosmetica producten voor gezicht, ogen, lippen en nagels. Daarnaast heeft het merk een lijn geuren voor zowel mannen als vrouwen en professionele haarproducten.

Omdat het merk ooit begon als pharmaceutisch bedrijf is er ook een productlijn ‘body & skincare’ om nog maar te zwijgen over de vele accessoires die het merk in haar collectie heeft. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan brushes, schaartjes, maar ook cosmeticatasjes.

De meeste van deze producten kun je zoals eerder gezegd bijna allemaal krijgen bij het Kruidvat, hoewel je er wel rekening mee moet houden dat je niet de enige bent die naar producten van dit merk opzoek is. Het kan dus zomaar zo zijn dat het product waar jij naar opzoek bent niet meer verkijgbaar is.

Populaire Gosh producten

De producten van Gosh worden door gebruikers als goed ervaren. Zeker omdat de prijs relatief laag is. Met name de nagellak en de oogschaduw zijn populair.

Foto: Pexels