Highstreet fashion: celebs gaan voor budget proof!

Meestal wanneer we celebs spotten zijn ze gehuld in dure designerkleding, iets dat voor de meeste van ons onbereikbaar is. Toch zijn A-listers als Alexa Chung en Kourtney Kardashian ook op de hoogte van de H&M en de Zara. Benieuwd? Bekijk hieronder celebs die kiezen voor highstreet fashion: even lekker gewoon!

Beyoncé

Queen B draagt tijdens haar show pakjes van Versace en Tom Ford. Maar tijdens haar day offs kiest Bey gewoon voor Topshop! Zowel de crop top als het shortje zijn afkomstig van de Britse keten.

Kylie Jenner

Kylie Jenner die steeds meer haar eigen stijl ontwikkelt, laat zien dat je er ook streetchic kunt uitzien in iets van Asos. De realityster draagt een babyblauwe duster van Asos in combinatie met een fedora hoed en cool shorts.

Kate Middleton

De Duchess of Cambridge heeft inmiddels de status bereikt van royal stijlicoon. Maar ook zij houdt van highstreet fashion. Kate draagt een donkerblauwe blazer van Zara, deze was natuurlijk binnen no time uitverkocht. Dat dan weer wel…

Alesha Dixon

De Britse Alesha Dixon kiest voor schoenen van River Island. Op een gala voor het goede doel in Londen laat de zangeres zien dat je ook op een event lekker voor highstreet fashion kunt gaan.

Alexa Chung

Stijlicoon en model Alexa Chung is van alle markten thuis. Dat zij regelmatig dure en goedkope items mixt in een outfit is inmiddels bekend. Deze luipaard jas is van Topshop. Alexa combineert deze met een tas en schoenen van Vivienne Westwood.

Solange Knowles

Zusje van B kiest voor H&M. De jurk en short is afkomstig uit de luxe Conscious Exclusive Collection 2014 van H&M.