Internetsensatie Brendan model American Apparel

Ooit gehoord van Brendan Jordan? Nee? Kijk dan eerst even dit filmpje Wij hebben ons in ieder geval kapot gelachen om deze 15-jarige internet hype! Dankzij zijn dancemoves is Brendan bekend geworden over heel de wereld en zo heeft hij dus ook de aandacht getrokken van modelabel American Apparel. 

American Apparel model

Brendan wist de aandacht te trekken met zijn Lady Gaga dancemoves en ‘cameraface’ tijdens een lokale nieuws uitzending.

De campagne

De 15-jarige jongen is te zien in vier verschillende outfits. Hij draagt felle kleuren en leggings en trekt zijn beroemde gezichten op de foto’s. In de tekst Meet Brendan. die erbij staat geschreven staat: “Brendan komt uit Las Vegas, Nevada. Hij is half Peruaan (zijn vader is  geboren en getogen in Peru) en hij leerde Spaans van zijn big familie die voor hem zorgde. Hij houdt ervan om foto’s te maken (duuuh), om te shoppen en van het verzamelen van ‘Disney memorabilia’. In de toekomst hoopt Brendan een eigen tv-show en kledinglijn te hebben.

Internetsensatie Brendan model American Apparel. De jongen die letterlijk het nieuws haalde Brendan Jordan heeft een deal met modeketen American Apparel in de wacht gesleept.

 

Zijn grootste inspiraties zijn z’n oma Lucy en Lady Gaga. We waren geïnspireerd door Brendan na zijn spontane actie en moedigen zijn inspanningen bij de LGBTQ gemeenschap aan. Zijn favoriete kledingstukken zijn de doorzichtige Circle skirt en alles wat high-waisted is.”

Like Lady Gaga 

Waarom Brendan zijn dancemoves showde? Tegen Today.com zei hij: “I just saw a camera, and did my thing. I was imagining myself as if I were Lady Gaga, and that no one could destroy me.” Grijp dus je kans en pretend like you’re Gaga wanneer je bij een lokale nieuwsuitzending bent, misschien word je net als Brendan wel wereldberoemd! 

Door Karlijn van Mil

Beeld: American Apparel