Karl Lagerfeld Barbie: ultieme mode musthave?

Eerder werden we al geïntroduceerd met de nieuwste musthave voor du moment. Het zal je niet ontgaan zijn dat Karl Lagerfeld inmiddels ook z’n eigen Barbie heeft! Na de Karl krant, de Fendi sleutelhanger en de Choupette collectie is het nu tijd voor de nieuwste fashion musthave van de modekoning en hoe kun je dat beter vieren dan met je eigen Barbie.

Barbie Lagerfeld

Maak kennis met Mrs. Barbie Lagerfeld! De meest fashionable pop in modeland die geheel in de stijl is gekleed van Karl Lagerfeld’s signature style. Met haar zwart/witte outfit, denk: zwarte Aviator zonnebril, witte haren en leren monogrammed bag, broek en jasje met stropdas ademt Barbie stijl van Chanel’s creative director. Karl is trots op z’n feminine look a like en poseert zelfs met z’n tweelingzus.

De Karl Lagerfeld Barbie nu te koop. Karl Lagerfeld Barbie: ultieme mode musthave? Lees hier alles over de meest fashionable pop in modeland. Ontdek nu.

Prijs 

Vanaf vandaag was de Barbie Lagerfeld te koop in de Karl winkels en exclusief online via Mattel en Netaporter. Het prijskaartje? Een slordige 200 euro! Je moet het er maar voor over hebben. En je zou denken wie koopt dat nou een Barbie voor dat bedrag, nou… Mrs Lagerfeld is inmiddels uitverkocht!