Kenzo ontwerpt limited edition Evian fles

Na Roberto Cavalli, Missoni, Christian Lacroix en Elie Saab is het Parijse modehuis Kenzo aan de beurt om als guest designer op te treden voor watermerk Evian. Kenzo gaat namelijk in samenwerking met Evian een limited edition flessen collectie op de markt brengen.

Paris Fashion Week

Kenzo maakte dit nieuws bekend afgelopen zondag op de Paris Fashion Week die momenteel volop aan de gang is in de stad van de mode. Op de muren werden videoprojecties afgebeeld van bergtoppen en de zee, die refereren naar het bronwater van Evian. De hints waren subtiel, maar werden uiteindelijk wel opgemerkt door verschillende media.

Kenzo ontwerpt limited edition fles voor Evian. Alles over modehuis Kenzo die een waterfles gaat ontwerpen voor Evian. Bekijk de preview hier.

Millenium fles 

Evian werkt sinds 2008 met limited edition collecties van haar waterflessen ontworpen door bekende mensen in de kunst- en modewereld. In 2000 begon het allemaal met de Millennium fles die een megahit bleek te zijn. Daarna volgden vele ontwerpers en kunstenaars die de waterfles van Evian onder handen namen. Net als H&M werkt ook Evian elk jaar met guest designers. Diane von Fürstenberg, Paul Smith en Jean Paul Gaultier gingen Kenzo al voor net als de andere bovengenoemde modehuizen. Wanneer de flessen verkrijgbaar zijn en waar is nog niet bekend.