Lady Gaga & Tony Bennett in H&M’s kerst campagne

H&M heeft zojuist haar nieuwe ster aangekondigd voor de gezelligste dagen van het jaar. Niemand minder dan Lady Gaga en Jazz muzikant Tony Benett schitteren in de nieuwe kerstcampagne van de Zweedse modeketen die deze winter te zien zal zijn.

Jazzy sounds

In de campagne die in november op de buis zal verschijnen, zingen de twee iconen de longen uit hun lijf van hun gezamenlijke plaat Cheek to Cheek die op 19 september uitkomt. Naast de jazzy-televisiecommercial zijn de twee artiesten ook te bewonderen in andere H&M’s advertenties.

Lady Gaga & Tony Bennett nieuwe gezicht van H&M’s kerst campagne. Lady Gaga en Tony Bennet in de nieuwe kerst campagne van H&M. Alles over fashion!

Volgens de modeketen is Gaga een perfecte keuze voor deze campagne aangezien ze een brug slaat tussen twee werelden, namelijk die van mode en muziek. En laten we vooral niet Gaga’s opening vergeten van H&M’s flagship store op Times Square vorig jaar in New York waar honderden fans uren in de rij stonden om ook maar een glimp op te vangen van de Monster-diva.

Celeb invasie

Het is overigens niet de eerste keer dat H&M’s kersteditie barst van de sterren. Vorig jaar schitterden verschillende modellen in de feestcampagne van de modeketen. Onder andere Doutzen Kroes, Christy Turlington, Liu Wen en Erik Andersson poseerden in zwarte glitterjurkjes en diverse Oud & Nieuw looks.

Beeld: H&M