DVF x Google Glass collectie nu te koop!

Eerder werd bekend dat ontwerpster Diane von Furstenberg de handen in één sloeg met Google Glass voor een fashionable collectie en nu is het dan zover. De DVF x Google Glass collectie is eindelijk te koop via luxe webshop Netaporter.com.

Door een roze bril

Draagbare tech meets designer chic- Deze brillen zijn meer dan alleen een fashion statement! De technologie van Google maakt het onder andere mogelijk om foto’s te delen, te bellen, update van je social media en video’s te maken. Het lijkt hét nieuwe it-item van dit moment. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren glazen: denk aan rosé, groen en blauw, maar ook transparante glazen voor een nerdie-achtige look met een dik frame is een optie.

Dvf x Google Glass collectie nu te koop! Diane von Furstenberg voor Google. Bekijk hier de nieuwe collectie Dvf x Google Glass via Netaporter.com!

Prijzen

Een bril met een hoog staaltje technologie erin verwerkt en dat ook nog eens uit de gouden handen van Google? Daar betaal je natuurlijk de hoofdprijs voor. De brillen kosten $1.800 dollar omgerekend zo’n €1300 euro.

DVF x Google Glass collectie nu te koop! Diane von Furstenberg voor Google. Bekijk hier de nieuwe collectie Dvf x Google Glass via Netaporter.com!