Lente mode 2014: Rokkenjager

De zomer in de lente, klinkt te mooi om waar te zijn op ’t moment. Maar dat is deze week wel het geval en dat betekent ook dat je daar je outfit op moet aanpassen. Jassen, dichte schoenen en jeans kun je in de kast laten en maken plaats voor typische zomerse items zoals rokken, crop tops en sandalen & slippertjes! De lente mode van 2014 staat in het teken van verschillende musthaves. Eén daarvan is de rok!

Rokken seizoen!

Maxi-, midi-, mini-, scuba of een A-lijntje: de rok floreert dit seizoen in vol ornaat. Ook kun je kiezen voor verschillende designs. Denk aan een vrolijke bloemenprints, metallic, pasteltinten en peplums.  Qua kleur kun je alle kanten op. Rood, paars, babyblauw, lichtgeel noem ’t maar op en we komen het anno 2014 tegen in de rekken. Het rokkenseizoen is aangebroken en als echte fashionista mag dit item deze lente niet ontbreken!

jcrop-preview

Styling tip

  • Paris– Als een echte Parisienne kies je voor de pleated skirt oftewel de plooirok. Het liefst met een zwart/wit streepje.
  • Denim– De denim rok is terug van weggeweest. Perfect voor een festival of een dagje strand.
  • Wijd/ Plooirok– een wijde rok zoals een A-lijn duikt dit seizoen overal op. Perfect voor een avondje uit of casual overdag met een crop top. Budget tips: H&M en Zara.
  • Kokerrok– Voor op kantoor, een sollicitatie. Voor een business chique look mag de kokerrok absoluut niet ontbreken. Stijl af met pumps en een elegante blouse.