Levi’s vintage 501: musthave 2014

Vintage: hate it or love it, maar dit seizoen draait het om trends uit de oude doos. Wat dacht je van het bomberjack, chunky platforms en funky zonnebrillen. Maar ook merken die in het verleden een enorme hit waren keren terug in het straatbeeld. Eén daarvan is get iconische jeans merk Levi’s. Met name de broeken zijn trendy en dan hebben we het niet over de nieuwe modellen die momenteel in de winkels hangen. Integendeel! Levi’s vintage items zijn hot! Denk daarbij aan de jeans 501 en de afgeknipte shortjes.

Levi’s vintage

Levi’s vintage broeken zijn voor de lente en zomer van 2014 razend populair. Door de komst van trends als bohemien beauty, denim on denim en normcore zijn jeans en shorts van Levi’s extra gewild. In vintage winkels vind je verschillende Levi’s designs uit oude collecties. Denk bijvoorbeeld aan tuinbroeken, spijkerjasjes, shorts en natuurlijk hoge taille broeken.

Levi’s 501

Het model de 501 is populair aangezien high waist dit seizoen centraal staat. Vergeet heupbroeken en modellen waarbij je schaamstreek bijna tevoorschijn komt. Hoog is hot!

Styling tips

Off duty- Draag met een nette blouse, stop deze in je broek zodat de hoge taille extra wordt benadrukt. Stijl af met hoge sandalen, grote zonnebril en boho bag

Uit eten: Draag met een crop top in de zomer en hoge hakken tijdens een diner.