Wie wordt de nieuwe Victoria Secret Angel?

Het lijkt ver weg, maar waarschijnlijk zijn de dames van Victoria’s Secret (VS) al hard bezig met de voorbereidingen van de Victoria’s Secret Show op 9 december in Londen. De grote vraag is natuurlijk: wie wordt de nieuwe Angel? 

Angels

Wie wordt er naast Doutzen Kroes, Adriana Lima, Karlie Kloss, Behati Prinsloo, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Lily Aldridge en Lindsay Ellingson de nieuwe Angel? 

Kendall Jenner

Als we het internet moeten geloven moet zij absoluut de nieuwe Angel worden. Onwaarschijnlijk, maar het kan: laatst verscheen ze nog in het Angels boek van VS-fotograaf Russell James. Velen vinden Kendall Jenner maakt een goede kans. Maar wij weten beter: er zijn veel meer kandidaten die het verdienen om die prachtige vleugels te dragen! 

Toni Garrn

Toni Garrn bijvoorbeeld.  Het model zit sinds 2011 bij Victoria’s Secret. In 2012 ging het verhaal de ronde dat zij wel eens de nieuwe Angel zou kunnen worden. Misschien heeft ze dit jaar haar kansen vergroot bij het grote publiek, nu ze de nieuwe vriendin is van Leonardo DiCaprio. 

Elsa Hosk

Elsa Hosk is een goede kanshebber. Het Zweedse model heeft al een aantal Victoria’s Secret PINK campagnes erop zitten. Elsa heeft van 2011 tot 2013 meegelopen in de shows. Laatst was ze nog te zien in een Vogue UK spread met  VS-collega’s Adriana Lima en Candice Swanepoel.

Lais Ribeiro 

Lais Ribeiro heeft een aantal commercials gedaan voor het merk. Samen met Doutzen Kroes en Adriana Lima heeft ze een spread gehad in de Engelse Vogue. De afgelopen vier jaar is Lais te zien geweest in de VS-show.

Martha Hunt 

Martha Hunt heeft slechts een keer de VS-show gelopen, maar heeft al meerdere commercials gedaan voor het merk. Recentelijk was ze nog te bewonderen in de Fearless parfumreclame. 

Geschreven door Aminanta Minte

Foto: Unsplash