Musthave: Parental Advisory sweater

De Parental advisory sweater is dit voorjaar al een echte hit! Al vele celebs werden gespot met de trui afkomstig uit de gouden handen van Alexander Wang, die het brein is achter de statement sweater. Beyoncé, Rihanna en Khloe Kardashian werden al gespot met de trui. Maar voor een prijskaartje van 1100 euro kunnen we ons voorstellen dat deze trui niet voor iedereen is weggelegd. Gelukkig pakken fast fashion ketens deze it-sweater snel op tegen een betaalbaar prijsje.

Parental advisory sweater

Het origineel van Alexander Wang is wit en voorzien van de tekst ‘Parental Advisory Explicit Content’ afgemaakt met doorzichtige details aan de boven-en onderkant van de sweater. Maar voor een prijs van 1.100 euro? Dat is voor de meesten van ons misschien nét even te duur. Gelukkig hebben ketens als Urban Outfitters en Primark een variant op het design van Alexander Wang.

Verschillende versies

Zo kun je gaan voor verschillende kleuren en modellen. H&M heeft momenteel een Parental Advisory crop top in de collectie zitten uit de Divided lijn. Bij Urban Outfitters was de trui met dezelfde tekst te koop in een grijze versie en bij Asos en Primark gaan ze voor een wit T-shirt. Kortom, voldoende mogelijkheden om deze musthave mee te pikken voor een spotprijsje.

Alles over de Parental Advisory sweater, de hit van Alexander Wang. Bekijk hier andere Parental Advisory sweaters tegen een betaalbare leuke prijs.

Beyoncé / Instagram