Met Gala 2014: Celebs, jurken en de looks!

Gisteravond vond een ‘klein’ evenement plaats  genaamd het Met Gala in New York. Dit jaar was de dresscode ‘White Tie en Decorations ‘ ter ere van ontwerper  uit de jaren 50 Charles James. We hadden voorspeld dat dit een gala zou zijn van pastelkleurige jurken, satijn en sjerpen in de kleuren van de macarons van LaDurée, maar blijkbaar was dit een verkeerde voorspelling!

Celebs

Rihanna in all white everything van Stella McCartney, Beyoncé in gothic chique en Kristen Stewart in Chanel, het was een memorabele avond als het op fashion aankwam. Toch was er een designer die aan de lijven van de A-listers oververtegenwoordigd was: Stella McCartney.

Stella McCartney

Onder andere Cara Delevingne, Rihanna, Stella zelf, Kate Bosworth en Reese Witherspoon schitterden over de rode loper in een creatie van de Britse ontwerpster. Maar ook andere Europese designers werden gekozen door de A-listers.

Europees

Wat dacht je van Kim Kardashian en Kanye West in Lanvin, Blake Lively in Gucci en Charlize Theron in Dior Couture. Kortom, het was weer een spectaculaire avond met heel wat killer bodies en killer dresses!