Mode trend 2014: de earcuff

Gek op accessoires? Vergeet armbanden, kettingen en oorbellen. Er is een nieuwe rage in Nederland en die heet de earcuff! Wat? Ja, een oorsieraad, die je niet in je oren steekt maar om je oren hangt.

Earcuff lovers

Over de grens is de earcuff momenteel razend populair, met name bij de celebs. Gespot om ’t oor bij Jessica Alba, Nicole Richie en Blake Lively. We kunnen er dit seizoen niet omheen! De earcuff oorbel is hot en hoe! 

Een draai om je oren

We zien de earcuff oorbel deze zomer in verschillende kleuren, materialen en designs voorbijkomen. Je kunt gaat voor veren, steentjes of simpel met kettinkjes. De keuze is eindeloos en voor iedere fashionista zit er wel wat tussen. Gelukkig hoef je niet diep in de buidel te tasten voor een leuke earcuff. Bij onder andere Primark en River Island kun je de earcuffs momenteel voor ene leuk prijsje kopen. Ben je een echte crea bea? Dan kun je ze ook zelf maken! Op Youtube staan veel filmpjes do- it- yourself filmpjes van de earcuff!

Styling tips

Draag je haar aan een kant naar achteren zodat de earcuff extra goed te zien is. Je kunt je haar zowel los als vast dragen. Los is lekker nonchalant en vast of opgestoken is stijlvol voor ’s avonds. Maar ook op ’t strand voor een beachy look of tijdens een festival kun je de earcuff goed dragen. Een echte zomer musthave en bovendien leuk ter afwisseling van de gebruikelijke oorbellen! Laat je inspireren!