Moschino Resort collectie 2015: Smiley’s en Dreadlocks

Met Jeremy Scott aan het roer bij Moschino weet je nooit wat er gaat gebeuren. Dat hij dus de nieuwe resort collectie voor vrouwen lanceerde tijdens de Men’s Fashion Week had niet iedereen zien aankomen. En zoals we verwachten van de eigenzinnige ontwerper was ook deze collectie weer… anders! Denk dreadlocks, smiley’s en natuurlijk het Moschino logo in vol ornaat!

Crazy, sexy, cool!

Na zijn parodie-collectie van Spongebob, McDonald’s en Chanel invloeden was het tijd voor iets anders, namelijk ene parodie op het CC logo van Chanel, de Amerikaanse vlag en de smiley! Dat de creatief directeur houdt van opvallen mag wel duidelijk zijn. Zijn urban street look voor 2015 is voor op ’t strand nét even anders. Gek meets sexy- Modellen paradeerden over de catwalk in rokjes van gaas, smiley-badpakken en capes bezaaid met het logo van Moschino met een kapsel van dreadlocks.

Moschino rocks!

Beachwear was nog nooit zo ‘look at me’, niet zoals Jeremy dat doet althans. Gek, gewaagd en bedoeld voor de echte lefhebbers. Vertrek je naar de winterzon in januari en ben je nog opzoek naar een aantal eyecatching items? Bij Moschino zit je dan goed!