Moschino x Coca Cola: limited edition fles

Ben je al bijgekomen van het Moschino spektakel tijdens Milan Fashion Week? Wij nog niet! Na het shoppen van je eigen Barbie look, kun je je dorst lessen met een colaatje – waarvan het blikje ontworpen is door niemand minder dan Moschino’s creatief directeur Jeremy Scott!

Moschino x Coca Cola: limited edition fles. Alles over de samenwerking tussen Moschino en Coca Cola voor een limited edition collectie flessen.

Ook de blikjes van Coca Cola hebben een touch of pink, geïnspireerd op de Moschino Barbie afkomstig uit de lente collectie van 2015.

Neederland 

Helaas geldt dat alleen voor de Italianen. Die kunnen tot en met december 2014 de Coca Cola loves Moschino limited edition blikjes kopen in drie dessins: Cow Print, Eye Chart en Hearts. Helaas moeten wij dus een retourje Italië boeken als we ook Coco Cola willen drinken uit de gouden handen van Jeremy Scott. Meer op de gezonde toer? Kenzo ontwerpt speciaal voor Evian een limited edition fles, gelukkig zullen deze wel in Nederland verkrijgbaar zijn! 

Moschino x Coca Cola: limited edition fles. Alles over de samenwerking tussen Moschino en Coca Cola voor een limited edition collectie flessen.

Black ’n white 

De zwart witte koeienprint is typisch Moschino, net zoals de oog grafiek. De roze hartjes zagen we natuurlijk tijdens de lente-zomercollectie show van Jeremy Scott. 

Coca Cola en fashion 

Coca Cola kijkt niet op van een samenwerking met een mode gerelateerd merk. Eerder werkte het merk samen met Marc Jacobs en Karl Lagerfeld.

Geschreven door Aminanta Minte