Musthave: Calvin Klein sport bh

Een echte musthave voor dit jaar is de Calvin Klein beha! Deze populaire sportbeha is gespot bij vele celebrities: van Lara Stone en Gigi Hadid tot Ciara en Kendall Jenner. En ja, jij kunt natuurlijk niet achterblijven! Sla deze musthave nu in: relaxed voor thuis op de bank of voor onder je streetstyle outfit.

Calvin Klein

De Calvin sport BH is  een echte hype onder de celebs, bloggers en modefanaten en er worden talloze foto’s gepost op Instagram #ckbra. Momenteel razend populair en bekroond tot een van de musthaves van 2015. In het mode- en straatbeeld is logomania nog volop aanwezig en deze CK BH ademt de stijl van de nineties. Met dit item krijg je automatisch een sporty look en hij staat eigenlijk iedereen! Perfect voor vrouwen met kleine borsten, maar ook vrouwen met een grotere boezem kunnen deze bh’s aan! Deze sportieve BH’s voorzien van het wereldberoemde CK logo zijn er in drie verschillende kleuren: zwart, grijs en wit. Prijs €29. Match met de bijbehorende slip waar net als op de BH ook de bovenband is versierd met het logo van Calvin Klein.

Musthave: Calvin Klein sport bh. Alles over de logo sportbeha van CK Calvin Klein. Alles over de CK sport bh lees je hier. Ontdek de Calvin Klein sport bh.

Stijl tips

Combineer deze lekkere sport BH met een girlfriend jeans en stoere blouse! Een paar casual sneakers eronder zoals deze van New Balance en jij ziet er net zo flawless uit als al die celebs! Terug naar de jaren 90? Ga dan voor een lage baggybroek waarbij je slip te zien komt.

 Musthave: Calvin Klein sport bh. Alles over de logo sportbeha van CK Calvin Klein. Alles over de CK sport bh lees je hier. Ontdek de Calvin Klein sport bh.

Tekst Karlijn van Mil 

Hoofdfoto:Instagram