La Perla showt eerste couture collectie

Het Italiaanse lingeriemerk La Perla heeft in Parijs zijn eerste couturecollectie geshowd. Wie zegt dat lingerie en couture twee totaal verschillende dingen zijn heeft het mis! De show stond bol van de bijzonder geslaagde outfits die gedragen werden door de crème de la crème van de modewereld en de reacties waren ook zeer goed.

Sexy maar chique

De collectie, die werd ontworpen door Emiliano Rinaldi, bestond vooral uit bodysuits, korsetten en kimono’s. er werd veel gebruik gemaakt van see through, kant en bijzondere prints. Qua kleuren werd er vooral gebruik gemaakt van de drie meest populaire lingeriekleuren: rood, nude en zwart.  Volgens directeur van het modehuis, Nick Tacchi, was het niet vreemd dat er een La Perla coutureshow plaatsvond: ‘’Wie zegt dat lingerie alleen maar als ondergoed gedragen kan worden? We proberen het hiermee naar een hoger niveau te tillen.’’

Topmodellen paradijs

Op de catwalk was het naast het kijken naar de zeer geslaagde collectie ook kijken naar een hoop bekende gezichten: onder andere Victoria’s Secret Angels Sigrid Agren, Izabel Goulart en Natasha Poly liepen mee. De show werd gesloten door de nog altijd geweldige Naomi Campbell.

Tekst Max Herlings