Musthave: Dolce & Gabbana koffertje

Picture this: je bent heerlijk aan het flaneren over een boulevard in Sicilië, de zon schijnt en je bent helemaal relaxed. Klinkt heerlijk toch? Even wegdromen naar de zomer en naar vakantie is best oké in deze koude tijd van het jaar! Dolce & Gabbana heeft een tas uitgebracht die uitermate geschikt is voor de zojuist beschreven situatie.

Kleurrijk kaartje

De koffer is niet groot en is dus perfect als vervanging op een clutch of een klein schoudertasje. Hij is gemaakt van pvc, de handvaten van kalfsleer en de binnenkant is gevoerd met suède. Ook wordt er een kalfsleren schouderband bij geleverd zodat je hem niet altijd vast hoeft te houden maar ook kunt omhangen. Handig en praktisch dus! De koffer is versierd met de afbeelding van een vintage ansichtkaart. Je ziet Sicilië zoals je het nog nooit eerder zag. Te bestellen voor, houd je vast, €1550!

Musthave: Dolce & Gabbana koffertje. Musthave 2015: trends, mode, fashion en meer. Dit leuke Dolce & Gabbana koffertje voor het voorjaar is te gek.

Wear it with

Deze outfit is aan de prijzige kant maar oh zo mooi! Je zult eruitzien als een klassieke socialite die door Europa reist en geniet van al het moois. Draag deze rode rok die lekker opvalt en waar de tas erg tegen afsteekt. Te koop bij Topshop voor €98. Erboven ga je voor deze klassieke, kobaltblauwe croptop die ook van Topshop komt. Hij kost €65 en is versierd met diamanten in de kraag. Colorblocking mag weer! Aan je voeten kies je voor espadrilles, comfortabel en erg zomers. Voor slechts €7 heb je bij Topshop dit paar gemakt van luchtig katoen. Als kers op de appelmoes draag je een grote, zomerse zonnehoed! Deze van Sensi Studio kost €187 en zal perfect passen bij deze zomerse, klassieke outfit.

Tekst Max Herlings