Musthave: Kenzo Caps stoer en fashionable

Kenzo en New Era zijn ook voor de herfst/winter collectie van 2013 weer een inspirerende samenwerking aangegaan. En wederom zijn er geweldige caps uitgekomen. Wat ons betreft een absolute musthave voor de winter. De Kenzo en New Era herfst/winter 2013 collectie verbind de esthetische kunde van beide labels, hetgeen resulteert in een ​​luxe lijn van accessoires met een urban look en feel.

Prints zijn hot…ook op caps

De klassieke baseballcap ontwerpen van New Era zijn wederom verrijkt met het kenmerkende logo van Kenzo en natuurlijk de excentrieke reeks printen die variëren van tijger textiel tot Hawaiiaanse bloem printjes. Als je op wilt vallen en een fashion statement wilt maken moet je minimal één van deze caps in je walk-in closet hebben.

Hot or not….

Deze exclusieve cap collectie is samengesteld op basis van een aantal kleurrijke en levendige prints die we ook eerder al zagen op de catwalk bij Kenzo. Door het samenvoegen van de twee verschillende visuele kenmerken van ieder merk is de Kenzo x New Era herfst/winter 2013 collectie een jeugdige streetwear lijn geworden die al een favoriet van hip-hop fans en hipsters is. Wij vinden het ook een musthave voor echte fashionjunks! Dat mag inmiddels wel duidelijk zijn.

Celebs en Kenzo caps

Ook de celebs zijn gek op de petjes die Kenzo samen met New Era maakt. Zo zien we Rihanna vaak met een Kenzo New Era cap. 

Hoe draag je deze caps?

De ontwerpen zijn sowieso een aanvulling op elke outfit. Of je nu casual sportkleding draagt of een luxe design combo. De herfst/winter collectie hebben we hieronder voor je opgenomen.