Sandwich kleding is vooral netjes en braaf

Het merk Sandwich is op veel plekken in Nederland te verkrijgen waaronder ook in de Bijenkorf. En we kennen het merk natuurlijk van de eigen fysieke winkels. Veel Nederlandse vrouwen zien het merk wel zitten, maar vinden wij het fashionable? Nee als je aan glitter & glamour denkt, ja als je opzoek bent naar een nette brave outfit. De collectie is keurig en daar is alles mee gezegd. Sandwich is vriendschap, schoonheid, liefde,…..maar geen sex, drugs en…..

Sandwich kwaliteit

Dat neemt niet weg dat de kwaliteit van het merk goed is en de designs keurig zijn uitgewerkt. En om eerlijk te zijn er zitten vaak wel enkele leuke items in de verschillende collecties. Bovendien worden er mooie stoffen gebruikt. Stoffen die perfect passen bij de dagelijkse activiteiten van de jonge vrouw van vandaag de dag. En dat is meestal toch wel werken en nog wat houshuidelijk taken erbij. Sandwich zegt er zelf niet voor niets het volgende over:

‘De vrouw die Sandwich draagt, ziet het dagelijkse leven anders. Ze ziet schoonheid in de ochtend, middag en avond. Ze weet dat het dagelijkse fantastisch is en vindt daarvoor elke dag weer opnieuw het bewijs.’

Sandwich is gewoon voor keurige vrouwen die niet al te veel moeten opvallen op de werkvloer.

Collectie

De collecties van Sandwich laten zich daarom vaak kenmerken door sobere kleuren zoals zwart, wit en grijs met hier en daar wat sprekende kleuren. Dat zien we bijvoorbeeld ook terug in de herfst/wintercollectie van 2013. We hebben uit het lookbook van Sandwich enkele items bekeken en hieronder opgenomen.