Naomi Campbell nieuwe gezicht Agent Provocateur

Het is een goede week voor Naomi! Eerder scoorde ze al de Spring Summer campagne voor Burberry en nu is ze ook nog eens het gezicht van lingeriemerk Agent Provocateur. De Britse schone zal in hun zomercampagne voor 2015 schitteren in lingerie van het merk.

Revival of the supermodel

44 jaar is ze en ze gaat nog steeds als een speer. Naomi Campbell is helemaal terug met alweer een campagne. Voor het lingeriemerk zal ze te zien zijn in een setting die wat wegheeft van thrillers en horrorfilms. Naomi poseert met moordwapens en als een meesteres die net de Sm studio uitkomt. Ook showt ze haar indrukwekkende killer body.

Sarah Shotton, creative director bij het lingerielabel, wist al snel dat ze voor Naomi wilde kiezen: ‘’Tijdens de casting waren we er al snel uit. We wilden samenwerken met een sterk, vrouwelijk en dynamisch team. Naomi was perfect voor deze job, ze heeft zo’n sterke en individuele persoonlijkheid.’’

De campagne is geschoten door Duitse topfotografe Ellen von Unwerth, zij is geen vreemde voor Naomi. De twee hebben in het verleden al vaker samengewerkt.

Tekst Max Herlings

Beeld: Agent Provocateur