Nieuwe beelden Alexander Wang x H&M

Opnieuw zijn er beelden vrijgegeven van de nu al populaire Alexander Wang x H&M collectie. We zien de modellen Joan Smalls, Isabell Fontana en Natasha Poly schitteren in de reclamecampagne als hockeymeisjes in bodycon mini-jurkjes. Als atleten poseren ze concentrerend met hockey sticks, rugbyballen en bokshandschoenen.

Echte sporters

Alexander Wang benaderde ook twee echte sporters voor de campagne: voetballer Andy Carroll en kickbokser Rivaldino dos Santos. De afgelopen weken werden we door Wang en H&M geteased met hints. Op Instagram plaatste de ontwerper foto’s van een bokshandschoensleutelhanger. Daarna werd Rihanna als eerst gespot in een outfit van Wang, De zangeres droeg een grijs gestreepte crop top met een bijpassende legging. De naam van de ontwerper stond verspreid op beide items.

Nieuwe beelden Alexander Wang x H&M: 6 november 2014 is het eindelijk zover! Alles over de collectie van Alexander Wang voor H&M. Ontdek hier.

Vervolgens zagen we beelden van Wang beanies, gymtassen, en duikbrillen. Alexander Wang: “Ik wilde een creatie maken die echt nieuw was en niet dezelfde ontwerpen hergebruiken om ze vervolgens goedkoper te maken. Ik wilde echt iets speciaals creëren dat binnen de prijsklasse lag van de H&M, maar toch mijn sportswear signature droeg.”