OPI x Fifty Shades of Grey nagellak

Iedereen wil graag een graantje mee pikken met de Fifty Shades of Grey hype, zo ook OPI! Het beroemde nagellakmerk heeft een speciale lijn uitgebracht ter eren van de film. En waarschijnlijk ook om een beetje extra omzet. Maar goed, de collectie heeft prachtige donkere kleuren die we je hieronder laten zien! 

OPI x 50 shades

‘It’s all about the tease’ is het motto van de nagellakjes en dat past ook zeker bij de lijn. De erotische film is pas net uit, maar nu al een ware hit! Er zijn verschillende merken die items uitbrengen die te maken hebben met deze film. Kijk maar naar het Viagra ijs of wat dacht je van de speciale sieraden van Marc Jacobs? En nu is er dus ook make-up in een Grey jasje gestoken.

Dark Side

De nagellak collectie bestaat vooral uit donkere kleurtjes: zo zien we vier verschillende soorten grijs (logisch) en is er een sensuele rood toegevoegd aan de lijn. Natuurlijk hebben de lakjes ook bijpassende namen:.

My Silk Tie, “dit zijdeachtige zilver maakt je outfit helemaal compleet.”

Romantically Involved, “ik heb een passievolle relatie met deze roodtint.”

Dark Side of the Mood, “dit donkerantraciet is gevaarlijk aantrekkelijk.”

Shine for Me, “opwindende combi van sprankelend zilver met een verrassend blauwe glinstering.”

Cement the Deal, “ik teken voor dit coole steengrijs.” 

Embrace the Gray, “geef je over aan het chique, spannende grijs.”

Interesse in een van deze spannende nagellakjes? Een potje van 15 ml kost €14,25 en een set van alle zes de kleuren €29,95 (3,75ml).

Tekst Karlijn van Mil