Musthave: de statement oorbellen

Na de earcuff en de overbekende, grote parels van Dior is het nu tijd voor een nieuwe trend op oorbellengebied! Meerdere designers showden de extreem grote oorbel met een dramatisch randje. Leuk je outfit op met een paar statement oorbellen!

Golden girl

Deze oorbellen van J.Crew zie je al van veraf aankomen. De gouden sieraden zijn lekker lang en bungelen vrolijk op en neer als je loopt. Een echte statement oorbel dus! Ze lijken lekker vintage dus ook daar zal je zeker punten mee scoren. J. Crew – €95.

Hippie heaven

Er gebeurd erg veel in dit paar. Een gedurfde kleurencombinatie, veel verschillende metalen en stenen en toch blijft het een zeer smaakvol geheel! De oorbellen zijn ook nog eens uitgevoerd in lichtgewicht materialen, wel zo fijn! Etro – €440.

Blauwtje lopen

De kleurencombinatie in deze Zara oorbellen is werkelijk prachtig. Opvallend maar zeker niet too much! Dankzij zijn subtiele uiterlijk past dit paar oorbellen bij elke soort outfit! De blauwe steen bovenaan zorgt voor een leuk contrast. Zara – €14,95.

Glitter and glamour

Wie voor subtiel gaat maar toch voor een lekkere hoeveelheid bling bling houdt, is dit paar zeer geschikt! Ze zijn lang, slank maar toch opvallend door het goedgebruik en de bijzondere vormen aan de bovenkant. Erickson Beamon – €520.

Ibiza chick

Deze oorbellen zouden niet misstaan op de hippiemarkten van Ibiza! Ze zijn handgemaakt en er is gewerkt met de allerbeste materialen. De veertjes onderaan zijn verrassend en zagen we nog niet eerder voorbijkomen. Aurélie Bidermann – €750.

Black beauty

Dit paar oorbellen is een echt statement. Het mixt het truttige en chique van parels met het speelse van een statement oorbel. Het zachte katoen van de lange franjes is lekker zacht en zorgt dus niet voor irritaties aan de huid in je nek. Kenneth Jay Lane – €63. 

Tekst Max Herlings