Paris Fashion Week | Chanel fall winter 2014

De Paris Fashion Week is nog volop aan de gang, maar vind je het gek met een line up van alleen maar klasse designers. Modehuizen als Dior, Givenchy en Chanel presenteren de aankomende herfst winter collectie van 2014. En met een FROW waar je U tegen zegt, is de Paris Fashion Week dé week waar je moet zijn. A-listers, topmodellen en celebs paraderen tijdens deze week in de stad van de liefde. Met name de show van Chanel is geliefd, want laten we eerlijk zijn: wie wilt er niet op bezoek bij ome Karl!

Supermarkt chique

Chanel maakt de supermarkt weer chique! Voor de aankomende fall/winter collectie toverde Karl Lagerfeld de catwalk om tot een winkelcentrum. Zijn muze Cara Delevingne en nieuwkomer Kendall Jenner (halfzusje van Kim Kardashian) paradeerden over de catwalk in tracksuits, een net woord voor een lekker loungepak voor thuis op de bank.

Boodschappen doen

Vergezeld door een boodschappenwagentje en een mandje versierd met de wereldberoemde ketting van Chanel paradeerden de modellen over de catwalk. Midden tussen de frisdrank, ham en potten jam weten de modellen een stijlvolle twist te geven aan hun outfit.

Sneakers zijn hot!

Kleuren als bubblegum roze, geel en matchy kledingstukken zijn maar een aantal designs die we gaan terug zien in de fall winter collectie van Chanel. De sport luxe trend is nog steeds hot bij het Franse modehuis. Ook wat betreft schoenen aangezien geen enkel model liep op high heels tijdens de show. Sneakers zijn hot, high heels not: wat een genot!

Celebs

Celebs als Rihanna (’t zal eens niet zo zijn), Michelle Rodriguez (Cara’s nieuwe vlam), Joan Smalls en Clemence Poesy (who?) waren aanwezig bij de spectaculaire show van Chanel.  Maar ook Editoir in Chief van de Amerikaanse Vogue, Anna Wintour was van de partij.

Tweed

Zoals we Chanel allemaal kennen is het gebruik van tweed standaard in elke collectie. Maar voor de AW 2014 show ging keizer Karl op een andere toer. Modellen kregen namelijk matching dreadlocks gemaakt van tweed vastgespeld in hun haar.