Perfect zittende, modische herenschoenen

herenschoenen

De herfst is in volle gang en voor je garderobe betekent dit dat je zomerkleding verruilt voor stijlvolle najaarsmode. Die wordt dit jaar voornamelijk gekenmerkt door rijke stoffen en fraaie breisels. Met mooie, bijpassende schoenen maak je iedere outfit compleet. Dat staat buiten kijf. Maar natuurlijk is het ook belangrijk dat schoeisel goed voor je voeten is. Want dat draag je de hele dag. Maar schoenen die eigentijdse designs combineren met gezonde eigenschappen, zijn niet altijd gemakkelijk te vinden. Fashionjunks nam de proef op de som en ontdekte in Floris van Bommel herenschoenen dat mode en comfortabel lopen wel degelijk goed samengaan.

Nederlands vakmanschap

Wat dit merk extra bijzonder maakt, is het ambacht van Nederlandse bodem. In de schoenenfabriek in het Brabantse Moergestel produceert de familie Van Bommel sinds 1734 schoenencollecties. De broers Reynier, Pepijn en Floris, staan tegenwoordig als negende generatie aan het hoofd van het familiebedrijf. Nog steeds komen de moderne en stijlvolle collecties ieder seizoen weer met vakmanschap tot stand. Ook het productieproces en het ontwerp vinden nog veelal plaats in de Nederlandse fabriek. Daarbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van leersoorten van hoogwaardige kwaliteit, zoals: kalfslederen voering, kuip gelooid zoolleer en een lederen binnenzool.

Engelse maatvoering

Floris van Bommel is een onvervalst herenmerk dat de collectie de afgelopen jaren enorm heeft uitgebreid. De range is breed en gevarieerd en bestaat uit onder meer: gesp schoenen, sneakers, boots en veterschoenen. Zo vind je voor ieder moment en welke gelegenheid dan ook een geschikt model onder de comfortabele herenschoenen. Dat ze heerlijk dragen en ten goede komen aan de gezondheid van je voeten, is onder andere te danken aan de Engelse maatvoering. Daarom biedt de collectie van Floris van Bommel de keuze voor een brede maatboog die varieert in maar liefst achttien verschillende maten. Gecombineerd met de leesten en wijdtes, betekent dit dat ruim 95 procent van de mannen bij dit iconische merk een perfect zittende schoen vindt.