Rapper Kid Cudi in crop top: do of don’t?

Crop tops, momenteel razend populair onder echte fashionista’s. Maar lijken de heren nu ook geïnteresseerd te zijn in deze vrouwelijke trend? Afgelopen zaterdag trad rapper Kid Cudi op tijdens festival Coachella. En hoewel de crop tops tijdens dit festival je om de oren vliegen bij het vrouwelijk geslacht, was de Day ’n Nite-zanger het gesprek van de dag. Want crop tops bij heren, gaat dat niet een beetje te ver?

Prince en crop tops

Prince, bekend van onder andere de hits Purple Rain en ‘ The most beautiful girl in the world’ verkocht meer dan 100 miljoen platen, waardoor hij op de lijst staat van een de best verkopende artiesten aller tijden. Maar zijn artistieke en muzikale invloeden zijn niet het enige waar Prince de show mee stal. Ook hij drukte zijn stijl uit door middel van kleding én onder andere crop tops. Kid Cudi lijkt dus niet de eerste man te zijn die een crop top draagt.

Seksuele voorkeur?

Zal Kid Cudi hebben gekeken naar Prince als inspiratiebron voor z’n fashion keuze? Op Twitter zijn ze in ieder geval niet erg lovend over de modestunt van de rapper. Vraagstukken over de seksualiteit van  hiphoppers en rappers doen meteen de ronde en dat allemaal om een kledingstuk. Toch lijkt Kid een fashion statement te willen maken. Maar de vraag blijft toch: is dit een do of een don’t?