Roberto Cavalli brengt nieuw parfum Paradiso uit

De Italiaanse designer Roberto Cavalli heeft een nieuw parfum op de markt gebracht. De geur, Paradiso genaamd, zou moeten draaien om blijdschap. ‘’Paradiso is about a moment of happiness. I wanted to give you that feeling when you feel totally at ease’’ Aldus Roberto Cavalli himself.

Sensueel en zomers

Meesterparfumeur Louise Turner werd uitgekozen om verantwoordelijk te zijn voor de nieuwe Cavalli geur. Zij stelde het parfum samen dat bestaat uit citrus, bergamot en zoete mandarijnen. Daarna volgt een hart van wilde jasmijn gecombineerd met hout en pijnbomen. Het parfum moest ruiken als een bloeiende Italiaanse tuin in een flesje. Dat lijkt gelukt te zijn!

Kleurrijke campagne

Voor de campagne van zijn nieuwe geur koos Cavalli voor het Litouwse topmodel Edita Vilkeviciute. Zij werd gefotografeerd en gefilmd terwijl ze door een paradijselijke tuin vol knappe mannen, papagaaien, bloemen en planten. We krijgen al zin in die zomer!

Prijzen

Heel duur is de geur niet te noemen! De geuren zijn te verkrijgen in flacons van 30, 50 en 75 milliliter. Prijzen beginnen bij €49,95. Ook zijn er een bijpassende douchegel en bodylotion te koop.

Tekst Max Herlings