Rosie Huntington-Whiteley schittert in Coca-Cola Life campagne

Rosie Huntington-Whiteley is te zien in de nieuwe Coca-Cola Life campagne. Het nieuwe drankje bevat minder calorieën en suikers. Coca Cola Life is al verkrijgbaar in het Verenigd Koninkrijk – en binnenkort ook in Nederland.

Go Green!

In de cola zit de calorievrije zoetstof Stevia, die afkomstig is van de steviaplant. Coca Cola probeert op deze manier iets doen aan de groeiende obesitasepidemie in de VS en Europa. De cola is verpakt in een groen blikje en niet in het herkenbare rode of zwarte design wat we gewend zijn van het merk.

Rosie Huntington-Whiteley voor Coca-Cola Life. Topmodel Rosie Huntington-Whiteley schittert in de Coca-Cola Life campagne. Ontdek hier.

Minder calorieën

“Ik ben echt enthousiast over de lancering van Coca-Cola Life” ,zegt het topmodel. “Het is mooi dat ik nu kan blijven genieten van mijn favoriete cola, maar dan met minder calorieën en suikers.”

Rosie in balans 

“Ik vind dat je lekkere dingen mag eten en drinken, maar je moet een balans vinden tussen lekker en gezond”, legt het Marks & Spencer model uit. Volgens de Telegraph vindt Rosie het belangrijk om er op iedere leeftijd goed uit te zien: “Het is geen luxe of ijdelheid. Ons lichaam is ons meest kostbare bezit en daar moeten we zo goed mogelijk voor zorgen.”

Rosie Huntington-Whiteley voor Coca-Cola Life. Topmodel Rosie Huntington-Whiteley schittert in de Coca-Cola Life campagne. Ontdek hier.

Beeld: Coca Cola