Russische muts: winter musthave

Ja we weten dat een witte kerst er niet meer in zit maar de temperaturen gaan deze winter vast nog wel naar beneden! Daarom is het belangrijk dat je investeert in een goede muts.Toch nog op zoek naar een leuk model? Kies voor een Russische bontmuts. Helemaal hip, stijlvol en lekker warm!

Furry fashion

Het dragen van dit soort mutsen is echt niet langer voorbehouden aan Russen. Nee joh, ze zijn helemaal hip. It-girl Miroslava Duma (toevallig wel Russisch) werd gespot met zo’n bontje maar ook Angelina Jolie, Kate Middleton, Rihanna en Poppy Delevingne zijn fan.  Het leuke is dat ze er in allerlei kleuren zijn en van over de top groot tot klein en minder opvallend. Het enige dat al deze mutsen met elkaar gemeen hebben is dat ze voorzien zijn van (fake)fur.

Topshop strikes again

Bij de Engelse winkelketen Topshop weten ze als geen ander dat trends zo snel mogelijk worden opgepikt. Dat is dan ook de rede dat het bedrijf verschillende, en zeer uiteenlopende, bontmutsen in haar assortiment heef. Deze rode is lekker opvallend en chique. Je maakt zeker een statement als je de muts die anders in rustige kleuren gedragen wordt, ineens met een rood exemplaar rondloopt. Nu ook nog eens in de uitverkoop voor slechts €16.

Shabby Chic

Voor de wildere vrouw die er lekker shabby wil uitzien en er geen bakken met geld aan wil uitgeven is deze muts ook een goed exemplaar. Hij ziet er lekker vintage uit en het nepbont ziet er goed uit. Ook in de uitverkoop bij Topshop voor €16.

Diva

Voor de diva’s die een bontmuts alleen nog niet heftig genoeg vinden heeft Topshop dit exemplaar. Niet zo bol maar meer als tulband en versierd  met een lekker opvallend juweel. Beetje twenties, beetje Russisch en vooral heel mooi! €26.

Granny chic

Bij H&M combineren ze een klassiek en donkerblauw hoedje (je oma heeft er vast ook eentje!) met de bont trend. Helemaal gevoerd van binnen dus lekker warm. De hoed is gemaakt van wolmix en het imitatiebont is donker en zwaar. Perfect voor de koude dagen. Online voor €17,99.

Tekst Max Herlings