Sofia Richie binnenkort topmodel?

Sofia Richie, de dochter van Lionel ‘’Hello, is it me you’re looking for, heeft een modellencontract gescoord. Best knap als je 16 bent en je komt terecht bij een modellenbureau waar de groten der aarde, lees: Agyness Deyn en Irina Shayk, ook hun handtekening hebben gezet.

Topmodel in de dop

Sofia groeit op in een bekende Hollywoodfamilie met een populaire zanger als vader en socialite Nicole Richie als zus. Ook is Sofie de peetdochter van Michael Jackson. Tot haar vriendenkring behoren onder andere Kendall en Kylie Jenner en ook was ze te bewonderen in de bladen Fault en Unleash’d. Ja, met deze connecties en eerste ervaringen als model, moet het vast gaan goedkomen. Nog even en we zullen vast meer van Sofia gaan horen. Al moeten wij een beetje wennen aan haar ‘unieke’ look.

It’s all in the family!

Misschien komt het wel door de bekendheid van haar familie maar Sofia is niet de enige dochter uit een bekende familie die bijklust als model. Kendall Jenner is hier natuurlijk het perfecte voorbeeld van. Het zusje van Kate Moss, Lottie, doet het ook  goed in de modellenwereld evenals het zusje van Alie Lohan, inderdaad as in Lindsay. Ook Frances Bean Cobain, dochter van rocklegendes Kurt Cobain en Courtney Love, stond in Elle, Harper’s Bazaar en was model voor Hedi Slimane.

Tekst Max Herlings

Foto: lifeofpix