Solange Knowles is de nieuwe cover girl van Asos

Je hebt vast wel de geruchten gehoord omtrent de samenwerking van Solange Knowles en webshop Asos. En het is waar! Het zusje van Beyoncé is het nieuwe gezicht van het ASOS Magazine voor de maand juni. In een kort vragenvuur vertelt Solange over haar inspiratiebronnen, stijlevolutie en haar muziek.

Solange Knowles is de nieuwe cover girl van Asos. Zusje Beyoncé- Solange Knowles is het nieuwe gezicht van webshop Asos voor de maand juni in 2014.

Beyoncé als zus

Het lijkt niet makkelijk om in de schaduw te staan van iemand als Beyoncé, maar Solange beschouwt haar grote zus juist als inspiratiebron. ‘’Ik heb nog nooit zoiets gezien… en nu ze moeder is en hoe ze daar allemaal een balans in vind, is voor mij een grote inspiratie. Soms wil ik klagen over hoe hard ik wel niet werk. Maar dan denk ik Who run the world? Girls!’’, aldus Solange.

Printmania

Ook op het gebied van fashion heeft Solange een uitgesproken stijl, maar het lijkt erop dat ze aan het veranderen is. De zangeres gaat tegenwoordig meer voor subtiel. ‘’Ik had een beetje een printziekte, het is een deel van mij zolang ik me dat kan herinneren.  Maar als je je wilt ontwikkelen moet je een beetje experimenteren’’.

Beeld: Asos