Topmodel Liu Wen draagt Apple Watch cover Vogue China

Topmodel Liu Wen staat op de cover van Vogue China met een Apple Watch. Daarmee is Vogue China het eerste modeblad dat de nu al gehypte smartwatch van Apple mag promoten.

Liu Wen

Liu draagt een achttien karaats gouden Apple watch met rode leren bandjes. In haar gebreide Céline tuniek en rok zal het topmodel meer dan 1,3 miljoen Vogue lezers in China bereiken. Opvallend voor een blad dat nog maar tien jaar bestaat en misschien ook de reden dat Apple de smartwatch bij deze Vogue wilde promoten.

 “We geven onze lezers een glimp van een baanbrekend item, en daarmee bewijzen we dat Vogue China meegaat met de tijd” zegt Angelica Cheung, editorial director bij Vogue China. “De smartwatch van Apple zal een grote impact hebben op de manier waarop we leven.”

Apple watch

Tijdens Paris Fashion Week konden de grootste namen in de modeindustie bij Colette (een Franse retailer) komen kijken naar de smartwatch van Apple. Karl Lagerfeld, die een grote Apple fan blijkt te zijn (zijn kat Choupette heeft haar eigen iPad), was er. Anna Wintour en model Karlie Kloss waren ook van de partij. De laatstgenoemde persoon postte zelfs een foto op Instagram met een Apple Sport Watch waarbij ze de hashtag #iWant gebruikte. Liu Wen was ook aanwezig: het model hintte toen al naar de mogelijke samenwerking.

Geschreven door Aminanta Minte